Afet İletişim Çalıştayı

Afet İletişim Çalıştayı

•  7 Kasım 2022 Pazartesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) 1-2 Kasım 2022 tarihlerinde olmak üzere iki gün süren "Afet İletişim Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştay İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin ALTUN ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Yunus SEZER in açılış konuşmalarıyla başladı. Çalıştaya üniversitemizden "Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi" Müdürü ve "Acil Yardım ve Afet Yönetimi" Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ARAS panelist olarak katıldı. "Akademik Literatürde Afet İletişimi Çalışmaları" panelinde Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ARAS' la birlikte; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Zakir AVŞAR, Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Addulrezzak ALTUN ve Prof. Dr. Fatih KESİN panelist olarak çalıştaya katkı vermişlerdir.

Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TURKEY Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.