Afet ve Acil Durum Araştırma ve Uygulama Merkezleri Toplantısı

•  27 Aralık 2021 Pazartesi

AFAD, 39 üniversitenin 42 Afet ve Acil Durum Araştırma, Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Ankara Gölbaşı’nda değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, 2021 Afet Eğitim Yılı ve gelecekte üniversitelerin ilgili merkezleriyle yapılabilecekler ele alındı. İstişarelerin yapıldığı toplantının açılışında, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve AFAD Başkanı Vali Yunus SEZER birer konuşma gerçekleştirdi. Toplantıya, ayrıca İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Rektör ve Rektör Yardımcıları, Merkez Müdürleri ve AFAD Daire Başkanları katıldı.

AFAD’nda, 51 milyon kişi hedefini 57 milyon kişiyle geçtiği 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı’nda Eğitim Dairesi Başkanlığı, bu özel yılın ve gelecek çalışmaların üniversitelerin ilgili merkezleri ile istişare edildiği bir toplantı düzenledi. Türkiye’deki 39 üniversiteden 42 Afet ve Acil Durum Araştırma, Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin yer aldığı toplantıda değerlendirme oturumları gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya üniversitemizden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN ve Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehtap ARAS katılmıştır.

Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TURKEY Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.